NI Solutions Aktuellt Events & Webinars NI Solutions visar vägen till framtiden på Sign&Print 2019 och firar samtidigt 25-årsjubileum

NI Solutions visar vägen till framtiden på Sign&Print 2019 och firar samtidigt 25-årsjubileum

– Vi är självklart stolta över att vårt företag fyller hela 25 år under 2019 men egentligen är vi ännu mer stolta över de mansåldrar med erfarenhet som vi på NI Solutions tillsammans besitter, säger Magnus Lundgren som är marknads- och försäljningschef på NI Solutions.

Och erfarenhet behöver man om man ska kunna tillhandahålla verkligt värde för sina kunder. På Sign&Print kommer vi visa hur man lyfter sin produktionsavdelning med automatisering, color management, workflow och förstklassig utrustning. 
 
Det går en automatiseringsvåg genom den grafiska branschen och ingenstans finns det mer potential än inom storformat. Det mesta är ännu ogjort om man jämför med övriga branscher och på Sign & Print kommer vi att ge handfasta exempel på saker som vid första anblicken kan verka små, men som spar massor av tid på årsbasis. Vi kommer dessutom att visa programvaror och utrustning från bl.a. Enfocus, GMG, Epson, Graphtec, JUST och ChromaLuxe.
 
Vi finns i monter A18 och hälsar både nya och befintliga kunder välkomna till oss för att få kunskap, inspiration och bra erbjudanden.

Möt oss i monter A18
Vi finns i monter A18 och hälsar både nya och befintliga kunder välkomna till oss för att få kunskap, inspiration och bra erbjudanden. Missa inte chansen till ett personligt möte med oss, så tittar vi tillsammans på verktyg för just din produktion. Vi ses!

 
Träffa NI Solutions och våra partners på Workflow Summit 2019
Vi ses på FESPA 2019 München 14-17/5
NI Solutions visar vägen till framtiden på Sign&Print 2019 och firar samtidigt 25-årsjubileum
Kontakt
08-555 762 80
NI Solutions | Smedjegatan 8 | 131 54 Nacka