Logotype NI Network Innovation
» Om företaget
Sverige

SVERIGE

Finland
NI Solutions Aktuellt Events & Webinars

Events & Webinars

Webinar om printtekniker den 18:e och 19:e maj

Publicerad 2021-04-22

Tillsammans med Epson och Color Concepts ordnar vi ett webinarie om printtekniker. Webinariet riktar sig i första hand till dig som är intresserad av skrivartekniker och hur de fungerar med färgrymder och media så att du kan fatta bra beslut inför investeringar i produktionsutrustnning. Webinariet kan även vara intressant för dig som köper signage för att lättare kunna förstå vad dina leverantörer erbjuder. 

Digitalt öppet hus den 18-19 mars

Publicerad 2021-03-02

Den 18-19 mars har vi ytterligare ett digitalt öppet hus och visar Epsons ledande produktionsskrivare och våra mjukvaror som boostar din produktion. Och för er som vill komma till våra Covidsäkrade demorum så finns självklart även den möjligheten. 

Besök oss på Sign & Print Connect 2021, den 9-11 februari

Publicerad 2021-01-11

I år skulle vi som vanligt ställt ut på Sign & Printmässan som vi gjort varje gång sedan begynnesens tidevarv. På grund av Covid-19 så blir dock mässan istället digital i år. Vi kommer att delta och visa våra branschledande produktionslösnignar, arbetsflöden samt lösningar och konsulttjänster kring processkontroll. 

Utbilda er i Coronatider

Publicerad 2020-04-07

Nu när många har mindre att göra och kanske måste jobba hemifrån kan det vara ett bra tillfälle att lära sig nya saker. Här kommer vi att samla länkar till webinar som våra leverantörer håller just för att hjälpa er med detta, Vi kommer också att lägga till bra länkar till filmer som innehåller matnyttig kunskap. 

Kontakt
08-555 762 80
NI Solutions | Smedjegatan 8 | 131 54 Nacka