NI Solutions Aktuellt Nyheter från NI Solutions Det finns möjligheter även i coronatider

Det finns möjligheter även i coronatider
2020-03-18

Med anledning av spridningen av coronaviruset vill vi informera om hur vi på NI Solutions jobbar till följd av det pågående utbrottet:

Som en säkerhets­åtgärd uppmanas alla våra medarbetare i hela landet att vid minsta tecken på symptom arbeta hemifrån, om hälso­tillståndet tillåter det. Vi låter dessutom de anställda som vill och vars arbetsuppgifter tillåter det att jobba hemifrån sedan förra veckan och tillsvidare.

 

Vi inser att den kommande tiden kommer att bli utmanande men vi har gott hopp om att kunna upprätt­hålla en bra service mot dig som kund. Tack vare vårt digitaliserade arbets­sätt och vår kunniga personal, som sedan länge är vana att lösa problem på distans, kommer vi att finnas tillgängliga för dig som behöver vår expertis och service. Vill ni inte ha besök - hör av er ändå så hittar vi sätt att lösa eventuella problem.

 

Vi vill också passa på att nämna att detta kan vara en bra tid att ta tillvara på nya möjligheter. Om det ordinarie jobbet går ner tillfälligt så finns vi här för att hjälpa er och diskutera möjligheterna att jobba smartare och effektivare när coronautbrottet är över. Vi kan fjärrdemonstrera våra lösningar och finjustera era arbetsflöden. Dessutom kan vi hjälpa er producera med högre kvalitet så att ni lämnar konkurrenterna bakom er när coronavågen drar sig tillbaka.

 

Ta hand om er under tiden och tveka inte att höra av er när ni behöver oss.

 

Alla vi på NI Solutions

 

 
Följ oss på Instagram
Håll i, håll ut och planera för framtiden
Spännande samarbete med Hexis
Tävla med oss på demo.nisolutions.se.
Snabb och proffsig kundtjänst hela sommaren
Bildförbättring och automatisering till nya nivåer
Det finns möjligheter även i coronatider
Enfocus hjälper dig att arbeta hemifrån med Pitstop Pro!
Nya Epson SC-Px500-serien är snabbast av alla
En riktigt kraftfull powerbank: ”Med OmniCharge kan du känna dig trygg”
Kontakt
08-555 762 80
NI Solutions | Smedjegatan 8 | 131 54 Nacka