Logotype NI Network Innovation
» Om företaget
Sverige

SVERIGE

Finland
NI Solutions Aktuellt Nyheter från NI Solutions En riktigt kraftfull powerbank: ”Med OmniCharge kan du känna dig trygg”

En riktigt kraftfull powerbank: ”Med OmniCharge kan du känna dig trygg”
2020-03-17

En lite annorlunda produkt i NI Solutions portfölj kommer från OmniCharge. Det handlar om innovativa och kraftfulla powerbankmodeller. – Vi har alltid strävat efter att låta våra kunder jobba var de vill och så effektivt som möjligt. Detta genom smarta web-baserade produktionslösningar och automatiserade arbetsflöden. OmniCharge är en smart produktserie som ser till att du inte får slut på ström och underlättar vardagen för de flesta. Därför tycker vi att den har en naturlig plats i vårt sortiment, säger Björn Ahlqvist, produktspecialist på NI Solutions.
Du känner igen känslan. När batteriprocenten på mobilen, den bärbara datorn eller surfplattan bara minskar och minskar. Hur länge klarar jag mig? Var kan jag ladda? Och vem vågar ens tänka tanken att jobba någonstans där det inte finns möjlighet att ”ansluta till strömkälla”? Med OmniCharge blir det så mycket enklare och tryggare. Stor kapacitet, hög effekt och många typer av laddportar gör det möjligt att ladda laptops, drönare, kamerabatterier och andra krävande enheter.

Utan elektricitet? Inga problem

– Med OmniCharge kan du jobba var som helst och känna dig trygg även på ställen utan el, berättar Björn Ahlqvist, som tillsammans med resten av gänget på NI Solutions själva har genomfört ett verklighetsnära produkttest: 
– Vi hade vårt avdelningsmöte ute på en ö i Vänern. Fantastiskt fint och helt utan elektricitet. Men vi hade varsin OmniCharge powerbank och det fungerade hur bra som helst. Med hjälp av ”vägguttaget” kunde vi till och med använda externa bildskärmar. Vi hade dessutom gott om ström till dator och telefon under det dryga dygnet som vi var på ön. 

Ute på uppdrag – och i konferensrum

För exempelvis en fotograf som annars behöver släpa extra batterier till olika, mer eller mindre lättillgängliga platser, är det förstås guld värt att smidigt kunna ladda batterierna istället. 
Och så har vi det välbekanta problemet i konferensrummet, där det visserligen kan finnas några uttag, men när alla ska dra sina sladdar kors och tvärs … Där har OmniCharge en lösning med ett ställ med upp till tio set som kan ställas mitt på bordet och där mötesdeltagarna enkelt kommer åt ström. 

Mer information om produkterna hittar du via följande länkar: 


För att prata OmniCharge, kontakta: 

Björn Ahlqvist
08-555 762 86


 
Coloro jobbar smartare med Multipress MIS/ERP
Network Innovation fokuserar på NI Solutions
Digitalt öppet hus 11-12 Januari med premiär för nya Epson SureColor R5000!
Samma färg hemma som på jobbet
Vandra in i ett utökat färgomfång
Byggd för prestanda, utformad för tillförlitlighet
Industriell DTG-skrivare för tryckerier med stor textilproduktion från Epson
Epson lanserar sin första storformatsskrivare med resinbläck!
Följ oss på Instagram
Håll i, håll ut och planera för framtiden
Kontakt
08-555 762 80
NI Solutions | Smedjegatan 8 | 131 54 Nacka