NI Solutions Aktuellt Nyheter från NI Solutions Snabb och proffsig service – vår kundtjänst löser det mesta

Snabb och proffsig service – vår kundtjänst löser det mesta
2019-06-14

Vill du lägga en order? Beställa bläck med snabb leverans? Boka en tekniker? Eller har du frågor och funderingar runt NI Solutions produkter och tjänster? Vad det än gäller kan du höra av dig till vår kundtjänst och få garanterat snabb och professionell hjälp.
Via kundtjänst kan NI Solutions kunder få hjälp med det mesta: orderhantering, bokning av tekniker, viss försäljning, ja till och med frågor om produkter och eventuella problem med dessa.
– Och kan jag inte svara själv vet jag precis vem jag ska koppla in, internt hos oss såväl som hos våra leverantörer och partners. Det gör att kunden snabbt får rätt hjälp av rätt person, berättar Mikebike Sundman, som ansvarar för Order & Customer Service på NI Solutions.

Stor erfarenhet – och ett unikt namn
I 99 procent av fallen är det Mikebike Sundman du får prata eller skriva med när du kontaktar vår kundtjänst/customer service. Och Mikebike (japp, det uttalas ’majkbajk’) är ingen rookie. Han har jobbat på Network Innovation i snart 12 år och på NI Solutions i 1,5 år, har grymt bra koll på våra produkter och varumärken och känns kanske mer igen som Micke Sundman. Ett namnbyte alltså?  
– Det hänger förstås ihop med att jag kör hoj. Det var många som kallade mig för Mikerbiker och det fastnade. Nu är jag den enda i hela världen som heter Mikebike. The one and only, skrattar rösten bakom den uppskattade servicen hos NI Solutions kundtjänst. 

Kontakt
08-555 762 80

Vill du skicka en fråga direkt till våra tekniker? Mejla services@nisolutions.se


 
Följ oss på Instagram
Håll i, håll ut och planera för framtiden
Spännande samarbete med Hexis
Tävla med oss på demo.nisolutions.se.
Snabb och proffsig kundtjänst hela sommaren
Bildförbättring och automatisering till nya nivåer
Det finns möjligheter även i coronatider
Enfocus hjälper dig att arbeta hemifrån med Pitstop Pro!
Nya Epson SC-Px500-serien är snabbast av alla
En riktigt kraftfull powerbank: ”Med OmniCharge kan du känna dig trygg”
Kontakt
08-555 762 80
NI Solutions | Smedjegatan 8 | 131 54 Nacka