NI Solutions Aktuellt Nyheter från NI Solutions Total kontroll med MultiPress!

Total kontroll med MultiPress!
2019-06-12

MultiPress är ett affärssystem speciellt utvecklat för den grafiska branschen. På FESPA 2019 fick MultiPress utnämningen bästa MIS-system av European Digital Press.

MultiPress integrerar alla administrativa, kommersiella, finansiella och logistiska affärsprocesser tillsammans med produktion och förvaltning i ett kraftfullt styrsystem. Enkelt uttryckt minskar MultiPress de tidsödande administrativa uppgifterna och förbättrar produktiviteten.
 
Låt MultiPress styra dina arbetsflöden. Du får automatisering med total kontroll på alla kostnader från offert, lager, inköp, produktion, logistik och fakturering.
Multipress underlättar även din försäljning. Du skickar en avancerad offert på 2 minuter utan att behöva vara orolig för att ha missat några kostnader.
 
MultiPress är uppbyggt med moduler så att det går att anpassa till din verksamhet. CRM, kundhantering, beräkningspaket, tidsregistrering, kostnadshantering eller kostnadsberäkning och fakturering är bara några av de många möjligheterna med MultiPress som hjälper dig att spara mycket tid och pengar.
  

1000 tals nöjda användare i Europa och nu även i Norden visar dagligen att MultiPress är det affärssystem som verkligen fungerar inom den grafiska branschen.
 
Vill du veta mer eller få en demonstration, kontakta
Peter Lofthag, Product Manager
070-735 76 95
peter.lofthag@nisolutions.se
 
 
Följ oss på Instagram
Håll i, håll ut och planera för framtiden
Spännande samarbete med Hexis
Tävla med oss på demo.nisolutions.se.
Snabb och proffsig kundtjänst hela sommaren
Bildförbättring och automatisering till nya nivåer
Det finns möjligheter även i coronatider
Enfocus hjälper dig att arbeta hemifrån med Pitstop Pro!
Nya Epson SC-Px500-serien är snabbast av alla
En riktigt kraftfull powerbank: ”Med OmniCharge kan du känna dig trygg”
Kontakt
08-555 762 80
NI Solutions | Smedjegatan 8 | 131 54 Nacka