NI Solutions Aktuellt Nyheter från NI Solutions Enfocus Switch och Pitstop 2019 är här!

Enfocus Switch och Pitstop 2019 är här!
2019-06-11

Switch 2019 Spring fokuserar på att förbättra jobbleveranser, externa processer, förbättrat gränssnitt för meddelanden, logg och dashboard och på att göra livet lättare för er! Ett antal stora förbättringar, vilka bygger på önskemål från användare, säkerställer att Switch 2019 kommer att fortsätta förbättra och effektivisera er produktion.

I en kostnadskritisk miljö så är tidsbesparande lösningar inte längre ”bra att ha” utan en absolut nödvändig del av ett effektiv arbetsflöde. Med en ständig teknisk utveckling så är det viktigt att både producenter och leverantörer tar del av och utnyttjar de senaste lösningarna och framtidssäkrar sina investeringar. Switch 2019 säkerställer att ni driver er verksamhet med största möjliga effektivitet.


Har ni ett aktivt underhållsavtal så ingår uppdateringarna som vanligt utan kostnad. Har ni inte kört Switch och Pitstop tidigare så är detta ett ypperligt tillfälle att komma igång med automatisering och kvalitetskontroll!   

 

Förutom prestandaförbättringar och stöd för senaste versionerna av MacOS och Windows så inkluderar nyheterna i Switch 2019 Spring bland annat:


Nya funktioner i Submit Point: Nu kan du starta ett jobb genom att bara leverera metadata eller en trigger - ingen jobbfil krävs. Detta kan vara väldigt användbart t.ex. vid flöden som använder databasfrågor eller där ni vill hämta själva jobbfilen från en repository senare i flödet.

 

Remote Processing Element: Ny funktion för att, tillsammans med scripting-modulen, skicka vidare jobb till externa tjänster och system för att sedan ta emot dem igen och låta dem gå vidare i flödet.

 

Direkt-URL till Submit Points: Ni kan nu skapa och hantera direkta http-länkar till Submit Points för att enkelt tillhandahålla leveranspunkter av jobb in i era flöden, både med och utan användarhantering.

 

Omdesignad Messages: Switch Messages har fått en fullständig omdesign med bland annat en kraftigt förbättrad filtreringsfunktion för att hitta rätt poster i loggen, samt en ”timeline” för att visa meddelanden under en viss tidsperiod.

 

Förbättrad dashboard: Nya funktioner i dashboard, bland annat möjlighet att snabbt visa samtliga logg-meddelanden som hör till ett specifikt jobb.

 

Förbättrad backup: förbättrad funktion för att ta och importera backup av hela installationer, för förbättrad säkerhet och smidigare flytt av installationer till ny hårdvara.Pitstop 2019:


Även Pitstop Pro och Pitstop Server 2019 har såklart fått prestandaförbättringar och stöd för senaste versionerna av MacOS och Windows såväl som en rad nya funktioner. Gemensamma nya funktioner för både Pro och Server inkluderar, förutom mängder av mindre förbättringar och nya funktioner, bland annat:

 

”Look black - make black”, en ny funktion för att konvertera färgrymden till gråskala på objekt och text som ”ser svart ut” men som består av en färgblandning. Detta för att öka kvalitet och för att spara på klickkostnad i digitaltryck (ren svart ger ett klick istället för fyra).

https://www.youtube.com/watch?v=9mmwFCSMd4o&t=88s

 

Kontroll av streckkoder, i version 2018 av Pitstop så infördes en förbättrad funktion att skapa streckkoder och nu kommer en funktion för att kontrollera dem. Vi kan t.ex. kontrollera att en streckkod finns där den ska, att den är av rätt typ och att den innehåller rätt värde.

 

Rastrera valda objekt, en ny funktion och action list för att rastrera specifika objekt för att få ner komplexiteten i en PDF och på så sätt minska t.ex. RIP-problem.

https://www.youtube.com/watch?v=BJ4_0ffLUGMNya funktioner för Pitstop Pro:

 

Object Browser, ett verktyg för att lista samtliga objekt i en PDF och på så vis kunna markera specifika objekt, t.ex. för att redigera eller byta färg på ett stort antal objekt samtidigt.

https://www.youtube.com/watch?v=iyMBguyrkXU

 

Visa objekt utanför sidboxen, en enkel funktion för att visa samtliga och fullständiga objekt i en PDF - även de som ligger utanför sidboxen

https://www.youtube.com/watch?v=Vmrikd4wpmQ

 

 

Vill du veta mer, få detaljer om övriga nyheter och funktioner eller få hjälp att komma igång, kontakta:

Björn Ahlqvist, Product Manager

0768-508468 

bjorn.ahlqvist@nisolutions.se.

 
Punamusta väljer Multipress – för ett automatiserat och smidigt flöde
Med önskan om en god jul och ett gott nytt år
Ricoh satsar stort – NI Solutions exklusiv partner
Xrites innovationer fortsätter. i1 Pro 3 är här!
Nya KIP 600-serie, utvecklad att överträffa förväntningarna
Vi ser fram emot att träffas på Label Expo!
Snabb och proffsig service – vår kundtjänst löser det mesta
Total kontroll med MultiPress!
Framtiden är… LED!
Vinnare av NI Solutions FESPA-tävling
Kontakt
08-555 762 80
NI Solutions | Smedjegatan 8 | 131 54 Nacka