NI Solutions Aktuellt Nyheter från NI Solutions Hallå Thomas – ny produktspecialist på NI Solutions

Hallå Thomas – ny produktspecialist på NI Solutions
2018-12-11

Under hösten hälsade vi ett nytt ansikte välkommen till NI Solutions – Thomas Ehrngren. Thomas arbetar som produktspecialist inom färghantering och ansvarar även för varumärkena Caldera, Cavok och JUST.
Thomas har jobbat hela livet, ja i alla fall sedan tonåren, inom grafisk industri. De senaste åren med tryckkvalitet och färghantering samt utveckling och effektivisering inom Brand Factory, en av Sveriges större koncerner inom grafisk produktion. 
– Det som drev mig mot NI Solutions är att kompetensen här är väldigt hög och att produkterna man jobbar med är ledande inom respektive segment, förklarar Thomas.

Bred och utvecklande roll
Sin roll ”att arbeta med konsulttjänster inom tryckkvalitet och färghantering, automatisering och arbetsflöde” beskriver Thomas som bred – och jättekul! 
– Den innebär både sånt jag kan utan och innan sen förut, men även nya utmaningar – inte minst i och med att Cavok och Caldera är precis i uppstarten här hos oss. Jag gillar att det finns utrymme för kompetenshöjning och utveckling.
På fritiden är det familjen och den sjuåriga dottern som gäller. 
– Och så cyklar jag en del, lyssnar på musik och fotograferar. Eller jag tar bilder, jag är verkligen ingen fotograf, skrattar Thomas.

Men vill du veta mer om Cavok, Caldera eller Just? Eller diskutera andra lösningar och konsulttjänster? Välkommen, du når Thomas på 070-912 83 19 eller thomas.ehrngren@nisolutions.se
 
Snabb och proffsig service – vår kundtjänst löser det mesta
Total kontroll med MultiPress!
Framtiden är… LED!
Enfocus Switch och Pitstop 2019 är här!
Nya paket för 3D modellering och design
NI Solutions tar upp KIP
Medicinsk Bild kräver hög kvalitet och snabb service: ”NI Solutions levererar på bästa sätt”
Extensis TeamSync – typsnittshantering har aldrig varit enklare
Vi hjälper dig att fullt ut utnyttja möjligheterna med Caldera
LED-tekniken lyser upp den grafiska världen
Kontakt
08-555 762 80
NI Solutions | Smedjegatan 8 | 131 54 Nacka