Logotype NI Network Innovation
» Om företaget
Sverige

SVERIGE

Finland
NI Solutions Aktuellt Nyheter

Nyheter

BrandFactory valde printutrustning och workflowlösningar från NI Solutions

2022-03-22

BrandFactory är en totalleverantör av visuell kommunikation, varumärkesprofilering och design för varumärkesägare och butikskedjor. Utöver traditionella trycksaker är exempel ur BrandFactorys produktflora förpackningar, fordonsdekorer, fasadskyltar, evenemangs- och utställningsmaterial i allt från mycket stora till små format. Utöver fysisk mediaproduktion för alla ändamål har man även ett stort utbud av tjänster inom marknadsföring, grafisk design, datalagring och webtjänster samt distribution. NI Solutions har varit en bred leverantör till BrandFactory under många år och samarbetet har varit intensivt hela tiden. 2021 var inget undantag från detta.  

Prisjusteringar på grund av världsläget

2022-03-02

Den senaste tiden har brister i leveranskjedjorna gjort att våra leverantörer har höjt priser på vissa produkter. Dollar och Eurokurserna har också stärkts mot svenska kronan vilket gör att vi löpande tvingas justera våra priser. Samtidigt har vi också gjort om vår rabattstruktur inför lansering av en ny hemsida senare i vår. Om ni har frågor kring era priser i vår webshop kontakta gärna er KAM på NI Solutions så förklarar de mer. 

PRINT, en ny storformatskatalog

2022-01-26

Vi på NI Solutions älskar tryckt media. Därför har vi tryckt upp en ny storformatskatalog fullspäckad med nya produkter och spännande kundcase för smart storformatsproduktion!  

NI Solutions utökar sortimentet med HP Latex och HP PageWide XL

2022-01-24

Vi på NI Solutions har precis före årsskiftet förvärvat Papyrus verksamhet som omfattar försäljning av HP:s storformatsmaskiner samt tillhörande serviceverksamhet. Det sortiment från HP som NI Solutions därmed börjar sälja är HP:s Latexmaskiner, PageWide XL, DesignJet samt tillhörande bläck och service. Verksamheten kommer att integreras i vår storformatsavdelning. Uppstarten är redan i gång och snart kommer HP:s produkter att finnas på våra webb- och säljkanaler.  

Orderinfo under vår flytt den 9:e december

2021-12-07

På torsdag den den 9:e december stänger vi kontoret kl 15.00 och flyttar till våra nya lokaler i Nacka Strand där vi hoppas vara igång snabbt på fredag förmiddag. Det kommer dock vara en stund på torsdag kväll och fredag morgon när vår orderläggning och webbshop kommer vara stängda. Vi räknar dock inte med att detta kommer att orsaka några förseningar i våra leveranser. Lättast för er kunder är lägga webborder innan kl 14.00 på torsdag så kommer vi att leverera som vanligt på fredag. Om ni mailar eller lägger er order via webbshopen så snart den är igång på fredag så räknar vi också med att leverera från vårt lager under fredagen som vanligt.  

Vi är nu återförsäljare för Callas pdfToolbox!

2021-12-07

 

Snart går flyttlasset för NI Solutions

2021-12-07

Efter att vi huserat i lokalerna på Smedjegatan 8 i Sickla i ca 15 år beslutade vi oss i våras för att tiden var mogen för en flytt. Snart går flyttlasset till Nacka Strand och vi kommer att flytta in i nyrenoverade och fräscha lokaler som kommer att vara mer anpassade för vår verksamhet.  

NI Solutions kundtjänst är öppen hela sommaren

2021-06-21

Nu drar semestertiderna igång. Dags för sol, bad, båtturer och grillkvällar och allt det där som man gått och längtat efter. Och bara så att du vet. Vår kundtjänst har öppet hela sommaren.  

Storbildsbolaget väljer NI Solutions för automatiseringssatsning

2021-06-14

På Storbildsbolaget har man bestämt sig för att snabba upp leveranserna med hjälp av ett automatiserat produktionsflöde. Till sin partner i denna satsning har de valt oss på NI Solutions. 

Phoenix 7 höjer ribban för automatiserad utskjutning.

2021-05-03

Vår partner Tilia Labs uppgraderar sin utsjutningsprogramvara till version 7 och sätter en ny standard för automatisering. 

Matting och TYRI Lights väljer Cavok DAM från NI Solutions

2021-03-08

 

Coloro jobbar smartare med Multipress MIS/ERP

2021-01-20

Hur får du kontroll på dina flöden och din administration när du slår samman flera företag? Med tre förvärv på två år och stark egen tillväxt har Coloro erövrat den finska marknaden för storformat och bilfoliering. Företaget har växt i rekordfart till att bli ett fullservicetryckeri med över 30 anställda, Deras produktionsenhet har växt och blivit den största och mest moderna i Helsingfors med omnejd. Coloro har förstått vikten av att vara agil med snabba och prisvärda leveranser till sina kunder. Men när du har tre olika produktionsställen så blev den operationella produktionslogistiken en utmaning.  

Network Innovation fokuserar på NI Solutions

2020-12-28

I samband med årsskiftet flyttar våra kollegor på NI Premium Brands över till vårt systerbolag TURA Scandinavia AB med all volymdistribution. På Network Innovation fokuserar vi på att fortsätta bygga Nordens bästa partner för mediaproducerande och kreativa produktionsenheter, NI Solutions.  

Digitalt öppet hus 11-12 Januari med premiär för nya Epson SureColor R5000!

2020-12-10

 

Gör ett Julfynd hos NI Solutions

2020-12-08

Passa på att fynda lite i vår lagerrensning och i vårt demo rum. Den här gången handlar det om betraktningsljus. 

Samma färg hemma som på jobbet

2020-12-04

Att bedöma färg är kritiskt men inget vi behöver ge avkall på bara för att vi jobbar hemifrån. Vi har därför satt ihop kampanjpriser för ett färgsäkert hemkontor. 

Vandra in i ett utökat färgomfång

2020-10-27

ECG, Multicolor, EGP, fixed palette printing. Kärt barn har många namn. Känns det förvirrande så kan ni göra resan med oss. Målet är flexibilitet, kvalitet och ekonomi. 

Byggd för prestanda, utformad för tillförlitlighet

2020-10-26

 

Industriell DTG-skrivare för tryckerier med stor textilproduktion från Epson

2020-10-26

 

Epson lanserar sin första storformatsskrivare med resinbläck!

2020-10-26

 

Prenumerera på Nyheter från NI Solutions via RSS

Kontakt
08-555 762 80
NI Solutions | Augustendalsvägen 20 | 131 52 Nacka Strand