Logotype NI Network Innovation
» Om företaget
Sverige

SVERIGE

Finland
NI Solutions Aktuellt Nyheter

Nyheter

Phoenix 7 höjer ribban för automatiserad utskjutning.

2021-05-03

Vår partner Tilia Labs uppgraderar sin utsjutningsprogramvara till version 7 och sätter en ny standard för automatisering. 

Matting och TYRI Lights väljer Cavok DAM från NI Solutions

2021-03-08

 

Coloro jobbar smartare med Multipress MIS/ERP

2021-01-20

Hur får du kontroll på dina flöden och din administration när du slår samman flera företag? Med tre förvärv på två år och stark egen tillväxt har Coloro erövrat den finska marknaden för storformat och bilfoliering. Företaget har växt i rekordfart till att bli ett fullservicetryckeri med över 30 anställda, Deras produktionsenhet har växt och blivit den största och mest moderna i Helsingfors med omnejd. Coloro har förstått vikten av att vara agil med snabba och prisvärda leveranser till sina kunder. Men när du har tre olika produktionsställen så blev den operationella produktionslogistiken en utmaning.  

Network Innovation fokuserar på NI Solutions

2020-12-28

I samband med årsskiftet flyttar våra kollegor på NI Premium Brands över till vårt systerbolag TURA Scandinavia AB med all volymdistribution. På Network Innovation fokuserar vi på att fortsätta bygga Nordens bästa partner för mediaproducerande och kreativa produktionsenheter, NI Solutions.  

Digitalt öppet hus 11-12 Januari med premiär för nya Epson SureColor R5000!

2020-12-10

 

Samma färg hemma som på jobbet

2020-12-04

Att bedöma färg är kritiskt men inget vi behöver ge avkall på bara för att vi jobbar hemifrån. Vi har därför satt ihop kampanjpriser för ett färgsäkert hemkontor. 

Vandra in i ett utökat färgomfång

2020-10-27

ECG, Multicolor, EGP, fixed palette printing. Kärt barn har många namn. Känns det förvirrande så kan ni göra resan med oss. Målet är flexibilitet, kvalitet och ekonomi. 

Byggd för prestanda, utformad för tillförlitlighet

2020-10-26

 

Industriell DTG-skrivare för tryckerier med stor textilproduktion från Epson

2020-10-26

 

Epson lanserar sin första storformatsskrivare med resinbläck!

2020-10-26

 

Följ oss på Instagram

2020-06-18

 

Håll i, håll ut och planera för framtiden

2020-06-17

Du kan alltid lita på att vi gör vårt yttersta för hjälpa till på ett så säkert sätt som möjligt. Nu i coronatider reser vi framför allt i tjänstebil, vi spritar oss, håller distans och är så försiktiga vi bara kan när vi besöker våra kunder. Vi är dessutom, som vi berättade i förra nyhetsbrevet, mästerliga på att lösa problem på distans. Går det så kan vi. Tveka därför inte att kontakta oss om du vill ha service, rådgivning eller konsulthjälp. 

Spännande samarbete med Hexis

2020-06-16

NI Solutions levererar den utrustning som Hexis använder när de utbildar kunder i sina nya fina utbildningslokaler i Landskrona. Häromveckan var NI Solutions på plats hos Hexis och installerade.  

Tävla med oss på demo.nisolutions.se.

2020-06-10

Välkommen till vår portal där ni kan provköra våra lösningar och samtidigt delta i vår sommartävling. Dina filer kommer i retur via e-post så tänk på vilken filstorlek du kan ta emot. 

Snabb och proffsig kundtjänst hela sommaren

2020-06-05

Det är inte länge kvar nu. Dags för sol, bad, båtturer och grillkvällar och allt det där som man gått och längtat efter. Och bara så att du vet. Vår kundtjänst har öppet hela sommaren.  

Bildförbättring och automatisering till nya nivåer

2020-03-19

Elpical och deras mjukvara Claro är en långvarig partner till NI Solutions. Nu uppdaterar de sin lösning till v12 och detta syns på bilderna som produceras. Nyckelord för v12 av Claro är ENHANCE, VISON, REMOVE. 

Det finns möjligheter även i coronatider

2020-03-18

Med anledning av spridningen av coronaviruset vill vi informera om hur vi på NI Solutions jobbar till följd av det pågående utbrottet: 

Enfocus hjälper dig att arbeta hemifrån med Pitstop Pro!

2020-03-17

I dessa tider är det nu många av oss som arbetar hemifrån. För att göra den processen lite smidigare så erbjuder Enfocus samtliga användare en gratis temporär licens för Pitstop Pro att installera hemma om det skulle behövas.  

Nya Epson SC-Px500-serien är snabbast av alla

2020-03-17

Epsons nya storformatskrivare SC-P7500 och SC-P9500 tar marknaden med storm. Jämfört med föregångarna är de nya modellerna upp till tre gånger så snabba. De är dessutom hela 30 procent snabbare än någon av konkurrenterna. Och det finns fler fördelar. 

En riktigt kraftfull powerbank: ”Med OmniCharge kan du känna dig trygg”

2020-03-17

En lite annorlunda produkt i NI Solutions portfölj kommer från OmniCharge. Det handlar om innovativa och kraftfulla powerbankmodeller. – Vi har alltid strävat efter att låta våra kunder jobba var de vill och så effektivt som möjligt. Detta genom smarta web-baserade produktionslösningar och automatiserade arbetsflöden. OmniCharge är en smart produktserie som ser till att du inte får slut på ström och underlättar vardagen för de flesta. Därför tycker vi att den har en naturlig plats i vårt sortiment, säger Björn Ahlqvist, produktspecialist på NI Solutions.  

Prenumerera på Nyheter från NI Solutions via RSS

Kontakt
08-555 762 80
NI Solutions | Smedjegatan 8 | 131 54 Nacka