NI Solutions Aktuellt Nyheter

Nyheter

Bildförbättring och automatisering till nya nivåer

2020-03-19

Elpical och deras mjukvara Claro är en långvarig partner till NI Solutions. Nu uppdaterar de sin lösning till v12 och detta syns på bilderna som produceras. Nyckelord för v12 av Claro är ENHANCE, VISON, REMOVE. 

Det finns möjligheter även i coronatider

2020-03-18

Med anledning av spridningen av coronaviruset vill vi informera om hur vi på NI Solutions jobbar till följd av det pågående utbrottet: 

Enfocus hjälper dig att arbeta hemifrån med Pitstop Pro!

2020-03-17

I dessa tider är det nu många av oss som arbetar hemifrån. För att göra den processen lite smidigare så erbjuder Enfocus samtliga användare en gratis temporär licens för Pitstop Pro att installera hemma om det skulle behövas.  

Nya Epson SC-Px500-serien är snabbast av alla

2020-03-17

Epsons nya storformatskrivare SC-P7500 och SC-P9500 tar marknaden med storm. Jämfört med föregångarna är de nya modellerna upp till tre gånger så snabba. De är dessutom hela 30 procent snabbare än någon av konkurrenterna. Och det finns fler fördelar. 

En riktigt kraftfull powerbank: ”Med OmniCharge kan du känna dig trygg”

2020-03-17

En lite annorlunda produkt i NI Solutions portfölj kommer från OmniCharge. Det handlar om innovativa och kraftfulla powerbankmodeller. – Vi har alltid strävat efter att låta våra kunder jobba var de vill och så effektivt som möjligt. Detta genom smarta web-baserade produktionslösningar och automatiserade arbetsflöden. OmniCharge är en smart produktserie som ser till att du inte får slut på ström och underlättar vardagen för de flesta. Därför tycker vi att den har en naturlig plats i vårt sortiment, säger Björn Ahlqvist, produktspecialist på NI Solutions.  

Nya Epson SC-P7500 och SC-P9500 är här!

2020-02-28

I början av januari kom de första leveranserna av de absolut vassaste skrivarna som Epson, eller för övrigt någon annan tillverkare, någonsin producerat. De nya modellerna är inte bara de snabbaste på marknaden, de har dessutom störst färgrymd, bäst funktioner och sin vana trogen, bästa tänkbara utskriftskvalitet. 

Punamusta väljer Multipress – för ett automatiserat och smidigt flöde

2019-12-10

Den finska tryckerijätten Punamusta behövde ett nytt affärssystem som skulle kunna hantera olika typer av uppdrag och ersätta den mix av system som fanns på företagets enheter. Lösningen blev Multipress, affärssystemet för grafiska företag från NI Solutions partner Dataline. 

Med önskan om en god jul och ett gott nytt år

2019-12-06

Vi på NI Solutions önskar dig en härlig jul- och nyårshelg och hoppas att du kommer att kunna göra precis det där du har längtat efter. Gå långa promenader. Ge dig iväg på den där resan. Eller läsa ut julklappsboken i ett sträck. Och apropå julklappar – i år går vår till Cancerfonden. 

Ricoh satsar stort – NI Solutions exklusiv partner

2019-11-06

För några år sedan lanserade Ricoh sin första storformatsskrivare, en uv-led-flatbäddsskrivare, och på Fespa-mässan i maj var det dags att presentera de nya latexskrivarna. För att extra skjuts på försäljningen i Sverige väljer Ricoh att samarbeta med NI Solutions.  

Xrites innovationer fortsätter. i1 Pro 3 är här!

2019-08-26

Xrites i1 instrument har länga varit den Schweiziska armékniven för färghantering. Nu adderar man ytterligare funktioner i den 3:e generationens i1. 

Nya KIP 600-serie, utvecklad att överträffa förväntningarna

2019-08-19

Med en enastående hastighet & kvalitet till dessutom låga utskriftskostnader är nya KIP 600-serien en mardröm för konkurenterna! 

Vi ser fram emot att träffas på Label Expo!

2019-08-15

Den största mässan inom etikett och förpackning står för dörren. Flera av våra partners är där och även vi så klart. 

Snabb och proffsig service – vår kundtjänst löser det mesta

2019-06-14

Vill du lägga en order? Beställa bläck med snabb leverans? Boka en tekniker? Eller har du frågor och funderingar runt NI Solutions produkter och tjänster? Vad det än gäller kan du höra av dig till vår kundtjänst och få garanterat snabb och professionell hjälp.  

Total kontroll med MultiPress!

2019-06-12

MultiPress är ett affärssystem speciellt utvecklat för den grafiska branschen. På FESPA 2019 fick MultiPress utnämningen bästa MIS-system av European Digital Press.  

Framtiden är… LED!

2019-06-12

JUST Normlicht expanderar sitt redan nu breda sortiment med ytterligare en produkt för krävande färgkontroll. 

Vinnare av NI Solutions FESPA-tävling

2019-06-11

Stort grattis Markus Ehn på Solim Reklam AB! 

Enfocus Switch och Pitstop 2019 är här!

2019-06-11

Switch 2019 Spring fokuserar på att förbättra jobbleveranser, externa processer, förbättrat gränssnitt för meddelanden, logg och dashboard och på att göra livet lättare för er! Ett antal stora förbättringar, vilka bygger på önskemål från användare, säkerställer att Switch 2019 kommer att fortsätta förbättra och effektivisera er produktion. 

Nya paket för 3D modellering och design

2019-06-03

Vår partner Creative Edge Software vässar sitt sortiment inom 3D visualisering med två mer inriktade licenser för design och modellering. 

NI Solutions tar upp KIP

2019-05-09

Vi är mycket stolta att presentera marknadsledande KIP som NI Solutions senaste tillskott till produktportföljen. 

Medicinsk Bild kräver hög kvalitet och snabb service: ”NI Solutions levererar på bästa sätt”

2019-04-16

Karolinska sjukhuset är ett av Europas största universitetssjukhus och en av Stockholms största arbetsplatser. Ett medicinskt centrum för forskning och innovation. Avdelningar för Medicinsk Bild finns både på Karolinska Sjukhuset i Huddinge och i Solna.  

Prenumerera på Nyheter från NI Solutions via RSS

Kontakt
08-555 762 80
NI Solutions | Smedjegatan 8 | 131 54 Nacka