Logotype NI Network Innovation
» Om företaget
Sverige

SVERIGE

Finland
NI Solutions Fokusområden Storformatsproduktion Storformatskrivare

Storformatskrivare

Epsons SureColor storformatskrivare är redan från grunden utformade för att erbjuda effektiv och miljövänlig produktion till lägsta möjliga totala ägandekostnad och hjälper därför tryckeriföretag, skylttillverkare och digitala kopierings- och reproduktionsföretag att utöka sitt serviceutbud.

Epson SureColor SC-S Serie

Skyltar, dekaler eller banderoller är bara några av produkter som kan framställas i en Epson SureColor S-serie.
S80600 och S60600 finns även i bulk-version så kallad L-modell. SC-S serien har PrecisionCore TFP-skrivhuvud från Epson framställer fantastiska utskrifter med förstklassig kvalitet och färgåtergivning.

Med automatiskt underhåll av skrivhuvudet och ett uppsamlingssystem för bläckdimma hjälper till att säkerställa fortsatta utskrifter och en maximal drifttid. UltraChrome GS3 bläcket ger lång hållbarhet och stort färgomfång. SC-S80600/L med rött bläck ger utökad färgrymd och även operatören möjlighet att växla mellan vitt och metallic bläck.

Skrivaren har högsta miljöcertifiering, Greenguard gold.

Epson SureColor SC-R Serie

R-serien möter dagens branschutmaningar genom att arbeta med vattenbaserat resinbläck och drar nytta av Epsons långa erfarenhet av innovation inom bildbehandling, färghantering och mediekontroll.


Det nya 6-färgs UltraChrome RS-bläcket är ett luktfritt, vattenbaserat resinbläck och är lämpligt för användning i alla typer av miljöer som skolor, sjukhus, hotell och inomhusanläggningar. Bulkbläcklösningen finns med 1,5 liters bläckpåsar för medelstora utskriftsvolymer och med dubbla bläckuppsättningar för höga utskriftsvolymer.
  • Epson UltraChrome RS ink - resinbläck med bred färgskala
  • Hög reptålighet
  • GreenGuard Gold, AgBB och French-VOC certifierad
  • Exakt rullmatnings- samt upptagningssystem
  • Advanced Auto Tension Control (Ad-ATC) för korrekt och konsekvent matning av media
  • Tre oberoende värmare (preheat / platen heat / post-cure heat)
  • Bulkbläck med hotswap-funktion - olika storlekar på bulkbläckpåsar för medelstora och höga utskriftsvolymer
  • 4.3 tums pekskärm för intiutiv användning

Epson SureColor SC-P Serie

SC-P serie har utformats för fotolabb, fotografer, tryckerier och andra företag som letar efter en skrivare som kan producera stora utskrifter med fotografisk kvalitet. Nytt foto- och mattsvart bläck med hög densitet ger djupa och rika svarta nyanser. Bättre nyansövergångar uppnås tack vare Multi Size Droplet-teknik (MSDT). Epsons färgkalibreringsverktyg låter användaren enkelt hantera skrivarens färgåtergivning, vilket säkerställer utskriftskvaliteten utan behov av dyra tillbehör.

Välj mellan 9, 11 eller 12 färger och skrivarna finns i bredder från 17" till 64" samt med eller utan inbyggd spectrofotometer för att kunna skapa dina egna färgprofiler med mera.

Epson SureColor SC-F Serie (Direct-to-garment)

Epsons DTG-skrivare (direct-to-garment) erbjuder en låg total ägandekostnad för små och medelstora klädtillverkare och t-shirtproducenter. Tryckerier som kräver hög precisionsnivå, snabba handläggningstider och förmåga att producera kunders komplexa design på en rad olika plagg

Epson SureColor SC-F Serie (Sublimering)

Spara tid och pengar vid framställning av mjuka skyltmaterial, sportkläder och andra plagg, reklammaterial, tillbehör och ”gadgets” på tyg, klädesplagg samt hårda material. Samtliga produkter utformas och tillverkas av Epson, för en unik driftsäkerhet, problemfri prestanda och låga driftskostnader. UltraChrome DS-bläck säkerställer livfulla resultat, samtidigt som en fantastisk skrivarhuvudsteknik ger minimala stopptider och maximal produktivitet.

Skrivarna finns i storlekar från 24" (61cm) till 76" (193cm)

RICOH Latex

Den nya generationen L5130/L5160 erbjuder en unik kombination av mångsidig tillämpning, användbarhet och enastående hög produktivitet för att driva din verksamhet framåt.
De levererar högre utskriftshastigheter och ännu bättre bildkvalitet än någonsin tidigare. Tack vare de tre nya skrivhuvudena med hög hastighet och Ricohs nya, nästan direkttorkande latexbaserade bläck samt en förbättrad spridningsteknik. Detta förbättrar inte bara produktiviteten utan ger dig även möjligheten att skriva ut på ett stort sortiment av media som lösningsmedelsbaserade skrivare inte klarar av.

RICOH Flatbädd

Med hastigheter på upp till 116 m2/h är Ricoh UVflatbäddsskrivare din nyckel till den lönsamma skylt- och grafikmarknaden.

Producera produkter snabbt och effektivt på media som är upp till 11 cm tjocka. Branschledande produktivitet och funktionalitet.
Utöka din kundbas med nya tillämpningar för nya marknader.

Du kan t.ex. satsa på korta förpackningsserier, reklamartiklar eller industri och interiördekor.

 
T6250 är 2500 mm x 1300 mm.
T7210 är 3200mm x 2100 mm.
 
Greenguard-certifierat UV-bläck med svag lukt, idealiskt för användning inomhus.

Ricohs UV LED-bläck har en utomordentlig vidhäftning och härdar omedelbart för direkt färdigbehandling och hantering.

För mer information om NI Solutions lösningar för storformatsproduktion, kontakta;
Kristoffer Hermansson, Tel: +46 708 122 878, E-post: kristoffer.hermansson@nisolutions.se
Peter Lofthag, tel +46 070-735 76 95, E-post: peter.lofthag@nisolutions.se
 

Kontakt
08-555 762 80
NI Solutions | Augustendalsvägen 20 | 131 52 Nacka Strand