NI Solutions Fokusområden Storformatsproduktion Storformatskrivare

Storformatskrivare

Epsons SureColor storformatskrivare är redan från grunden utformade för att erbjuda effektiv och miljövänlig produktion till lägsta möjliga totala ägandekostnad och hjälper därför tryckeriföretag, skylttillverkare och digitala kopierings- och reproduktionsföretag att utöka sitt serviceutbud.

Epson SureColor SC-S40600

Affischer, skyltar, banderoller, bakgrundsbelysta paneler och reklammaterial, fordonsdekaler, inrednings- och utställningsmaterial. Allt kan framställas i en Epson SureColor. Eftersom en mängd olika rullmedia stöds kan operatören erbjuda tillförlitliga och kostnadseffektiva utskrifter på vitt skilda material som vinyl, canvas och genomskinlig film, fotopapper samt en rad populära banderollmaterial på upp till 64-tumsbredd. SC-S serien har den senaste generationen PrecisionCore TFP-skrivhuvud från Epson och framställer fantastiska utskrifter med förstklassig färgåtergivning och klarhet. Med automatiskt underhåll av skrivhuvudet och ett uppsamlingssystem för bläckdimma hjälper till att säkerställa fortsatta utskrifter och en maximal drifttid. Det nya UltraChrome GS3 bläcket ger lång hållbarhet och stort färgomfång. SC-S40600 är en 4-färgsskrivare med ett brett färgomfång.
 

Produktbroschyr Epson SC-P40600  >

Epson SureColor SC-S60600

Affischer, skyltar, banderoller, bakgrundsbelysta paneler och reklammaterial, fordonsdekaler, inrednings- och utställningsmaterial. Allt kan framställas i en Epson SureColor. Eftersom en mängd olika rullmedia stöds kan operatören erbjuda tillförlitliga och kostnadseffektiva utskrifter på vitt skilda material som vinyl, canvas och genomskinlig film, fotopapper samt en rad populära banderollmaterial på upp till 64-tumsbredd. SC-S serien har den senaste generationen PrecisionCore TFP-skrivhuvud från Epson och framställer fantastiska utskrifter med förstklassig färgåtergivning och klarhet. Med automatiskt underhåll av skrivhuvudet och ett uppsamlingssystem för bläckdimma hjälper till att säkerställa fortsatta utskrifter och en maximal drifttid. Det nya UltraChrome GS3 bläcket ger lång hållbarhet och stort färgomfång. SC-S40600 är en 4-färgsskrivare med dubbla skrivarhuvuden för den som hög produktion.
 

Produktbroschyr Epson SC-P60600  >

Epson SureColor SC-S80600

Affischer, skyltar, banderoller, bakgrundsbelysta paneler och reklammaterial, fordonsdekaler, inrednings- och utställningsmaterial. Allt kan framställas i en Epson SureColor. Eftersom en mängd olika rullmedia stöds kan operatören erbjuda tillförlitliga och kostnadseffektiva utskrifter på vitt skilda material som vinyl, canvas och genomskinlig film, fotopapper samt en rad populära banderollmaterial på upp till 64-tumsbredd. SC-S serien har den senaste generationen PrecisionCore TFP-skrivhuvud från Epson och framställer fantastiska utskrifter med förstklassig färgåtergivning och klarhet. Med automatiskt underhåll av skrivhuvudet och ett uppsamlingssystem för bläckdimma hjälper till att säkerställa fortsatta utskrifter och en maximal drifttid. Det nya UltraChrome GS3 bläcket ger lång hållbarhet och stort färgomfång. SC-S80600 med rött bläck ger utökad färgskala och ger även användaren möjlighet att växla mellan vitt och metallic bläck.

 

Produktbroschyr Epson SC-P80600 >

Epson SureColor SC-P20000

SC-P20000 ( 64”/ 162cm) har utformats för fotolabb, fotografer, tryckerier och andra företag som letar efter en skrivare som kan producera stora utskrifter med fotografisk kvalitet. Epson UltraChrome Pro 10-bläckuppsättning ger fantastiska utskrifter. Nytt foto- och mattsvart bläck med hög densitet ger djupa och rika svarta nyanser. Bättre nyansövergångar uppnås tack vare K4- och Multi Size Droplet-teknik (MSDT). Epsons färgkalibreringsverktyg låter användaren enkelt hantera skrivarens färgåtergivning, vilket säkerställer utskriftskvaliteten utan behov av dyra tillbehör.

Produktbroschyr Epson SC-P2000 PDF >

Epson SureColor F-serien sublimeringsskrivare

Skapa högkvalitativa textilier inklusive kläder, sportkläder, heminredning samt även mjuka skyltningar och flaggor, med Epsons nya, svarta HDK-bläck skaps enastående livfulla bilder med skarpa konturer, djup, fyllig svärta och täta skuggor. Finns i 44” och 64” bred och levereras med Wasatch Rip för en färdig lösning.

 

För mer information om NI Solutions lösningar för storformatsproduktion, kontakta;
Dan Hermansson, Tel: +46 705 862 517, E-post: dan.hermansson@nisolutions.se
Peter Lofthag, tel +46 070-735 76 95, E-post: peter.lofthag@nisolutions.se
 

Kontakt
08-555 762 80
NI Solutions | Smedjegatan 8 | 131 54 Nacka