Logotype NI Network Innovation
» Om företaget
Sverige

SVERIGE

Finland
NI Solutions Leverantörer

Leverantörer

Archiware

Archiware är tillverkare av programvaror för säkerhetskopiering, synkronisering och arkivering av data. Archiware P5 programvaran är plattformsoberoende och riktar sig bl.a. till byråer och inhouse-avdelningar. I sortimentet ingår; P5 Synchronize, P5 BackupP5, Backup2Go och P5 Archive.
Läs mer >

Bodoni Systems

Bodoni Systems erbjuder allt från enkla lösningar för kontroll av provtryck och digitalpressar till kompletta klient/server lösningar som för statistik över en hel tryckerigrupp. Bodonis mjukvaror och X-Rites mätinstrument ger oss kompletta paket från handhållen mätning till automatiska scannersystem för kontroll av hela tryckark. Det perfekta systemet för alla som vill producera enligt ISO-standard med full kontroll och rapportering.

CHILI Publish
Företagets flaggskepp CHILI Publisher är ett revolutionernade verktyg för onlineredigering av dokument. CHILI kan användas för alla typer av produktioner där man i olika steg redigerar dokument för olika ändamål - allt från web2print till katalog och automatiserad sidproduktion. CHILI Publisher kan även användas för variabeldata produktioner och kopplas till databaser för databasbaserad produktion.
Läs mer >

 

Caldera

Med sitt breda produktsortiment för storformatsproduktion hanterar Caldera RIP-lösningar enkelt alla tänkbara behov för tryck och efterbehandling. Väl etablerad på marknaden och med kraftfulla funktioner för automatisering, nesting och tiling är en Caldera-RIP en produkt som utgör navet i er tryckproduktion i lång tid framåt. 

Cavok / Peak-14

Cavok från Peak-14 är en toppmodern DAM-lösning/mediabank som med sin skalbarhet passar perfekt för alla typer av kunder. Från mindre varumärkesägare och byråer till stora organisationer som behöver ordning och reda bland sina digitala tillgångar. Med Cavoks mångsidighet effektiviserar du din delning, insamling, distribution och arkivering av allt ditt material för såväl tryck, web, marknadsföring som video, 3D eller rent av CAD-ritningar. Cavok är en modern, mångsidig och kraftfull Digital Asset Management lösning med stora anpassningsmöjligheter som via sitt API är helt öppet för integrationer samtidigt som den i grunden är både intuitiv och lättanvänd.
Läs mer >

Dalim Software

DALIM Software är ett världsledande företag inom design och utveckling av innovativa DAM (Digital Asset Management), workflow- och projekthanteringssytem. I systemen finns även Dalim Softwares kompetenta korrektur- och soft-proofing verktyg Dialogue Engine.
Läs mer >

Dataline
Dataline Solutions är leverantör av MultiPress som är ett Management Information System (MIS / ERP) för tryckerier och grafiska producenter. Dataline är helt dominerande i Belgien och Nederländerna och expanderar i hela Europa via ett nätverk av erfarna återförsäljare. Sedan över 20 år växer företaget stadigt. Med mer än 1 000 framgångsrika installationer och över 10 000 aktiva användare är Dataline en av de ledande MIS / ERP-leverantörerna inom grafiska branschen.
Läs mer >

Enfocus

Enfocus erbjuder lösningar för att effektivisera och säkerställa kvaliteten genom hela produktionskedjan. Innovativa lösningar förbättrar kommunikationen samtidigt som det effektiviserar och säkerställer arbetet genom automatisering. NI Solutions tillhandahåller Enfocus serverlösningar.
Läs mer >

 

Epson

Epson är en ledande tillverkare av skrivare för storformat, textil och sublimering. NI Solutions tillhandahåller Epsons Signage sortiment (Epsons Signage skrivare från 64”), sublimeringskrivare samt Epsons fotolabblösningar.
Läs mer >

 

Extensis

Extensis är en ledande tillverkare av programvaror för typsnittshantering och mediadatabaser. NI Solutions tillhandahåller Extensis serverlösningar.
Läs mer >

 

GMG

GMG är en ledande tillverkare av high-end lösningar för färghantering och provtryck. GMG erbjuder en stor mängd lösningar för att färgstyra hela aretsflöden från prepress till print och publicering.
Läs mer >

 

Graphtec

Graphtec har ett stort urval av skärplotters för produktion av dekaler, både från färgad vinyl men också utskrifter från skrivare. I sortimentet finns också skärplotters för tillverkning av förpacknings "dummies" där Graphtec både kan skära och bigla. Graphtec grundades 1949 och är en av de ledande tillverkarna av skärplotters för olika industrier.

Helios Software

Helios Software är en ledande tillverkare av lösnignar för automatiserade prepress arbetsflöden. Programvarorna inkluderar preflight, PDF-hantering, färgstyrning, proofing/softproofing, webbaserad kommunikation och mycket mer.

InPress Systems

Inpress System AB specialiserar sig på serverbaserade arbesflöden för mediaproduktion. Dels gör man produkter som ökar funktionaliteten i Xinet:s lösningar. Dels gör man en Web2Print och on-line editeringslösning som heter Accelerator.

KIP

Med en enastående hastighet och kvalitet till dessutom låga utskriftskostnader är KIPs affish och ritningsskrivare en mardröm för konkurrnterna.
Läs mer >

North Plains Systems/ Xinet

WebNative Suite är en dynamisk Digital Asset Management-programvara som dramatiskt effektiviserar och förenklar insamling, tillgång, distribution och arkivering av grafiskt material för annonsering, publicering och kommunikation.

RICOH

Text här
Läs mer >

SEFA

Sefa sublimerings och transferpressar Sefa har mer än i 40 år designat och tillverkat värmeöverförings pressar för textilindustrin och nu även för sublimering på styva CHROMALUXE substrat. SEFA utmärker sig med hög kvalitet och materialval som håller för hög produktion under lång tid.

Tilia Labs

Tilia Labs är leverantör av prepress programvaror med betoning på förpackning och etikettproduktion. Programvarorna i Phoenix-serien med Phoenix CAD, PDF och PRO erbjuder en mycket effektiv och säker lösning för allt som gäller utskjutning och produktionsplanering.

X-Rite

X-Rite är den idag en ledande tillverkare av hårdvara och mjukvara för färgmätning och kvalitetskontroll. Lösningar finns för både den grafiska branschen och industriella. Med produkter ur i1 serien kan professionella grafiker och fotografer lösa sina behov av färgkontroll. Den tyngre serien instrument som Spectroeye och Easytrax löser tryckeriets behov av kvalitetskontroll och snabba intag i maskiner. Med mjukvaror som NetProfiler och ColorIQC kan vi även se till att större organisationer får oöverträffad kontroll av sina varumärkesfärger.

Kontakt
08-555 762 80
NI Solutions | Augustendalsvägen 20 | 131 52 Nacka Strand